24/7 support

Standaard worden de gegevens die u hier achterlaat NIET gebruikt voor commerciële of marketingdoeleinden. Indien u wenst dat dit wél zo is, kunt u dit onderaan aangeven door het daarvoor bestemde vakje aan te vinken.

  1. Ook na de gebruikelijke kantooruren bent u aan het werk. En net zoals overdag, verwacht u dat uw computer daar geen stokje voor steekt. Doet er zich toch een incident voor, dan lost u dit liefst zo snel mogelijk op. Geen probleem, met de 24/7 service van Trustteam kunt u – mits een kleine meerprijs – ons op elk moment bereiken om uw probleem te schetsen. Wij bezorgen u het nummer van onze wachtdienst en gaan na de oproep onmiddellijk over tot actie!

    >> Meer info? Contacteer uw Account Manager of laat ons iets weten op sales@trustteam.be!

  2. Uiteraard zullen we niet moeilijk doen over het feit of u al dan niet een contract heeft. Problemen zijn er om opgelost te worden! Laat hieronder uw gegevens en een korte omschrijving van het probleem achter en dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

    Graag rekening houden met onderstaande:
    - Gezien u beroep doet op de wachtdienst, wordt een startfee van € 100 aangerekend. De prestaties die nodig zijn om het probleem op te lossen worden hier bijgeteld.
    - Onze wachtdienst is er voor cruciale en bedrijfskritische problemen. Problemen die kunnen wachten tot de volgende werkdag of tot na het weekend worden niet behandeld door onze wachtdienst.